10/14/2014

Açılış organizasyonunda neler yapılır ?

İZMİR İŞYERİ AÇILIŞ ORGANİZASYONU

Tarih kitaplarına bakanlar bilir çok eski devirlerden beri insanlar yıl başı, doğum günü, zafer kazanılan günlerde ve belli başlı günlerde kutalmalar yaparlar. Kutlama konsepti kutlanan şeyin içeriğine göre değişir. 
İşyeri açılış organizasyonu izmir
internet sitelerimiz:
Bir doğum gününde, zafer bayramında, yeni yıl kutlamalarında neler yapılabileceğini zaten herkes bilmektedir. Mesela zafer bayramında pasta alıp mum dikerek üflemek yada doğum gününde istiklal marşını okumak abese iştigal olur.
-----------------------
HADES ORGANİZASYON 
0554 709 07 25
-----------------------
Açılış organizasyonu fiyatları izmir
İnsanlar ticaret için yeni bir mekan açtıklarında, kampanya başlattıklarında, büyük indirimler yaptıklarında bunu çevresine ve yoldan geçen potansiyel müşterilerine duyurmak için işyeri açılış organizasyonu düzenlerler. 



Açılış organizasyonunun konsepti, satılan ürüne, mağazanın bulunduğu konuma ve müşterinin talebine göre değişiklik gösterebilir.




Bir genellerme yaparak konuyu biraz açayım. 

Küçük ticaret hanelerin açılış organizasyonu 


Genellikle balon süsleme, ses sistemi ve iki palyaçodan oluşur. Buna ek olarak bazen müsafirlere sunulan ikramlar için bistro masa bu pakete dahil edilir.

Süper market gibi biraz büyük işletmelerin açılış organizasyonu

İçerik olarak balon süslemeler biraz abartılı, daha güçlü ses sistemi, 4 - 5 palyaço, bistro masalar, üzerinde gösteri ve konuşma yapılmak üzere sahne, dansçılar, sihirbaz, tahtabacak ve farklı şov grupları dahil edilir. 

açlılış organizasyonunda neler yapılır,

Çok büyük  mağazaların, megamarket  ve ya çeyizlik eşya gibi devasa mekanların açılış organizasyonu


Bir üstteki yazdıklarıma ilave pamuk şeker, patlamış mısır ikramından tutunda kostümlü karakterler, hostes kızlar, ünlü sanatçılara kadar çok içerikli bir program sunulur.
Açılış organizasyonu izmir
İzmir açılış organizasyonu 
Bu tarz açılış organizasyonlarında işi bilen bir şirket ile çalışma yapmak mekan sahibi açışından çok daha faydalı olacaktır. Aslında sadece bu işte değil her konuda en iyi hizmeti veren firma bulunmalı onlarla çalışma yapılmalıdır. Yoksa işi daha ucuza mal edeyim derken çok büyük bir fiyasko yaşayabilirsiniz.

İşyeri açılş organizasyonu izmir.

Açılış organizasyon izmir.

 0554 709 07 25 Hades organizasyon

Tıpkı diğer sektörlerde olduğu gibi organizasyon sektöründe de fiyat düştükçe iş kalitesi de düşer. Kalitenin düşmemesi için müşteri ne istediğini bilmeli, bütçesini ayarlamalı, sağlam bir organizasyon şirketi ile anlaşmalıdır. Bizim sitelerimize ulaşıp size sunduğumuz hizmetleri görmek için >> burayı <<  yada >> burayı << tıklayınız.
İzmir işyeri açılış organizasyonu,
İşyeri açılış organizasyonu izmir 0554 709 07 25

İzmir işyeri açılş organizasyon için bizi arayın.
0554 709 07 25 Hades organizasyon.
------------------------------------------------------------
Diğer internet sitelerimize de göz atınız. Aklınıza gelen herhangi bir soru için bizi her zaman arayabilirsiniz. Ofisimiz İzmir Buca'da. Buca kapalı spor salonu tam karşısında. 

Türkiyenin dört bir yanına gidiyoruz. Yaptığımız işyeri açılış organizasyonunundan ibaret değildir. Balon süsleme, doğum günü, festivaller, okul etkinlikleri, piknikler gibi aklınıza gelebilecek tüm organizasyonları gerçekleştirebiliriz. 

Diğer çalışmalarımızı görmek için yukarıdaki yazılarda linkini verdiğim sitelerimize göz atınız. 
Hades organizasyon
0554 709 07 25

2 yorum:

  1. İzmir işyeri açılış organizasyonu. Uzman kadromuzla hizmete hazır bekliyoruz.
    0554 709 07 25
    http://www.acilisorganizasyonuizmir.org/

    YanıtlaSil