10/14/2014

İzmir'de açılış organizasyonu fiyatları


İnternet sitelerimiz:
0554 709 07 25

Açılış organizasyon İzmir

İşyeri açılış organizasyonu nasıl yapılır?

Açılış organizasyon, insanlara kendinizi duyurmanız ya da bir reklamınız olarak algılanabilir. Ticaret hayatında reklamın önemi çok büyüktür. Müşterileriniz bu organizasyon sayesinde sizden haberdar olur. O yüzden açılan işletmenin niteliğine uygun etkinlik hazırlanmalıdır.

Açılış organizasyonu izmir.

Görsel olarak insanları çekecek, balon süsleme, palyaçolar, hotes kız, ikramlar olmalı. İşitsel olarak ses sistemi, aralıklarla yapılan anonslar ve açılış organizasyon formatına uygun müzikler yayınlanmalıdır.

Eğer çok ürün ve hizmet çeşidi olan market, avm, hediyelik eşya mağazası gibi bir işletmenin açılış organizayonunu yapacaksanız, açılış günü öncesinde broşür dağıtımı yada sesli anons arabası ile anonslar yapmanız sizin için daha faydalı olacaktır. 
izmir açılış organizasyonu
Açılış organizasyonu izmir
HADES ORGANİZASYON 0554 709 07 25
Açılış organizasyonlarında ana hedef insanların sizden haberdar olması, ürün kalitenizin farkına varması ve fiyatlarınızın uygun olmasıdır. 

Yeni bir işletme açtığınızda bütün  herkesi birden kendi üzerinize çekmeniz mümkün değildir. İnsanlar sizi tanıdıkça, ayağı alıştıkça müşteri sayınız artacaktır. Bu bazen kısa bazen de uzun bir zaman alır. Sizde ara sıra indirim kampanyaları yaparak, insanları sürekli reklama maruz tutarak bu süreyi kısaltabilirsiniz. 

İzmir açılış organizasyonu fiyatları:

İşyeri açılış organizasyon izmirin çeşitli yerlerinde hergün gerçekleşen bir etkinliktir. Bu etkinliklerde müşterinin istekleri doğrultusunda fiyatlar değişmektedir. Sabit bir rakam söylemek mümkün değildir.  En basit bir işyeri açılış organizasyonunda ses sistemi, balon süsleme mutlaka olmalıdır. Balonun uzunluğu fiyatı etkilemektedir. Eğer mesafe uzak ise nakliye ücreti de eklenir.
işyeri açılışı izmir
İzmir açılış organizasyonu fiyatları için bizi arayabilirsiniz. 0554 709 07 25
Organize ettiğimiz açılş organizasyon hakkında hazırladığımız
 sitemize ulaşmak için >>>burayı<<< tıklayın.

 Yaptığımız bazı açılış organizasyon resimlerine ulaşmak için >>>burayı<<< tıklayın .

Facebook sayfamızda paylaştığımız açılış organizasyonu 
resimleri için >>>burayı<<< tıklayın. 
HADES ORGANİZASYON 0554 709 07 25

Neden açılış organizasyon yapıyoruz?

 Yıllardır organizasyon piyasasında olmama rağmen 1 ocak 2014 tarihinde bu sektöre giriş yaptım. Aslında bu girişin çok çeşitli sebepleri var. Bunlardan en önemlisi bana telefon eden müşterilerin "sihirbazlık gösterisi" harici taleplerde bulunması oldu. 

İzmir işyeri açılışı
İşyeri açılış organizasyonu izmir

Bir ara o kadar çok farklı isteklerle karşılaştım ki acaba sihirbaz olmasaydım ben bu işi yapabilirmiydim diye kendi kendime soruyordum. 

Sihirbazlık sanatı ile uğraşımı kesmeden organizasyon işleri yapmaya çalıştım. İnsanı baya zorluyor. Organizatörlük çok stresli bir meslekmiş. Bir yandan müşterinin bitmek bilmeyen istekleri, elemanların sorun çıkartması, arıza yapan aksesuarlar, unutulan malzemeler vs. vs.

Bu sektörde stresi bol olsada "açılış organizasyonları" çok eğlenceli geçiyor. Bir yandan çalan hoş müzikler, dans eden palyaçolar, görsel şovlar. Yaparken ellerimin yara olduğu balon süslemenin insanlar tarafından beğenilmesi beni nirvanaya ulaştırıyor. 

Tabiki bu işte de stres var. Ama biraz erken işe başlarsan sorun yok. Birde piyasanın serbest piyasa olması beni hasta etmeye yetiyor. Bazen çok ucuza işi halleden insanlara sinir olsamda, bu işi bukadar ucuza nasıl mal ediyorlar bir türlü anlayamadım. 
HADES ORGANİZASYON 0554 709 07 25
  Açılış organizasyon fiyatları
izmir işyeri açılış organizasyonu
İşyeri açılış organizasoyonu izmir

İki palyaço, ses sistemi, balon süsleme için ben insanlara piyasa normlarında bir fiyat diyorum. Bazı arkadaşlar çok düşük fiyata müşteri ile anlaşıyorlar. O kadar stres, el emeği işler, telefon görüşmeleri, eleman parası, balon masrafı, amelelik, benzin parası, yemek, sigara ve gün sonunda cebine 25 - 30lira kalırsa kazancı oluyor. Bu ucuza giden arkadaşların yaptığı işlerde genellikle müşteriyi tatmin etmiyor. 

Tabiki o müşteri bir gün bana dönerse şöyle diyor:
"İsmail bey siz çok yüksek fiyat söylüyorsunuz. Biz falanca
tarihte de bir şirketle anlaşmıştık, biraz geç kaldılar, işi yarım yamalak yaptılar, palyaçolarında kıyafeti pislik içindeydi ama onlar çok daha az ücret istemişlerdi."

Ben ise son bir gayret ile müşteriye yaptığı gafı anlatmaya çalışıyorum.
"Bakın kendi ağzınızla söylediniz, işe geç kaldılar, yarım yamalak iş yaptılar, kıyafetleri pisti. İşte bu yüzden o kadar düşük bir rakam söylüyorlar. Bizde böyle şeyler olmaz." Dememe rağmen bazen müşteriler ısrarla şu cümleyi tekrar ediyor:
"
Ama onlar daha az ücret istemişlerdi. Siz neden bu kadar yüksek fiyat söylüyorsunz?"

İşte böyle vahim bir durum içerisinde, 
"Biz bu fiyata gelemeyiz. Siz tekrar o arkadaşları çağırın." demek çok yerinde bir söz olsa da müşterinin ters tepki vermesine sebep oluyor. Daha önce denedim. 
açılış organizasyonu fiyatları izmir
İşyeri açılış organizasyonu fiyatları için bizi arayın.

Artık şöyle diyorum. "Tamam, bizde geç gelelim, bizde pis kıyafetler giyelim, yarım yamalak iş yapalım bize de onlara verdiğiniz fiyatı verin. Erken gelip, temiz giyinmemizi, işi tam olarak yapmamızı istiyorsanız bize istediğimiz ücreti verin."
İşte şimdi jeton düşüyor ve şöyle diyor.
"Daha ucuza olmaz mı?"Bu noktada ya anlaşıyoruz ya da vedalaşıyoruz.

Bazende müşteriler anlaştığımız ücret benim cebime komple kâr olarak kalıcağını zannediyor. O yüzden benzin parasını karşılamacak bir ücret ile açılış yapmak istiyorlar. Böyle durumlarda işi almıyorum,

İnternet sitelerimiz:
Açılış organizasyonu harici sunduğumuz diğer hizmetler için de bizi her zaman arayabilirsiniz. 

HADES ORGANİZASYON 0554 709 07 25

4 yorum:

  1. Açılış organizasyonu izmir
    www.sihirbazhades.com

    YanıtlaSil
  2. Açılış organizasyonu izmir
    http://izmiracilisorganizasyonu.blogspot.com.tr/2014/10/izmirde-acls-organizasyonu-fiyatlar.html

    YanıtlaSil
  3. Açılış organizasyonu fiyatları
    0554 709 07 25
    Hades organizasyon

    YanıtlaSil
  4. İşyeri açılış organizasyonu için bizi arayın. Aklınıza gelen tüm soruları bize danışabilir, uygun fiyatlarımızdan ve kampanyalarımızdan faydalanabilirsniz. Hades organizasyon - Hizmet için var....o554 709 07 25

    YanıtlaSil